• Snel je rijbewijs door spoedcursussen
  • Rijles op maat
  • Veel ervaring met faalangst rijlessen
  • Elke dag beschikbaar

Faalangst rijlessen

Faalangst rijexamen en rijlessen

Als je last hebt van faalangst kun je gebruik maken van een faalangst rijexamen met bijbehorende rijlessen. Het faalangst rijexamen wordt afgenomen door een examinator die getraind is om mensen met faalangst te begeleiden. Bij JG Rijschool vraag je faalangst rijlessen aan. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren rijinstructeur.

Zo heb heb je jouw rijbewijs in een mum van tijd binnen. Het halen van een rijbewijs doet iedereen op een ander tempo. Daarom zijn er bij ons verschillende soorten rijles pakketten mogelijk, waaronder een pakket speciaal voor faalangst. Een faalangst rijles duurt doorgaans een uur. In dit uur krijg je alle persoonlijke aandacht die nodig is om jou te leren autorijden.

Als je meer wilt weten over het faalangst rijexamen met de bijbehorende rijlessen lees je verder of neem je direct contact op met JG Rijschool!

faalangst rijlessen

Nu beginnen met je rijbewijs?

Neem contact op of vraag een gratis proefles aan.

Faalangst lessen bij JG Rijschool

Faalangst heeft veel invloed op je rijlessen en uiteindelijk ook je rijexamen. Dit is natuurlijk heel erg vervelend. Gelukkig kun je bij JG Rijschool terecht voor een speciaal faalangst rijexamen en rijlessen. Wij hebben veel ervaring als het gaat om lesgeven aan leerlingen die faalangst ervaren. Wij gaan tijdens deze faalangst rijlessen rustig met je aan de slag. We leggen alle handelingen stap voor stap uit en bouwen dit in jouw tempo op. Wij gaan er samen alles aan doen om je te laten slagen voor je rijexamen! JG Rijschool vraagt voor jou via het CBR een speciaal faalangst rijexamen aan. Zo krijg je tijdens dit examen alle rust en ruimte om je rijbewijs te halen.

Gratis proefles

Wil je liever eerst een keer autorijden uitproberen? Dat kan! Nadat je contact hebt opgenomen met JG Rijschool, plannen we zo snel mogelijk je gratis proefles in. Tijdens de proefles kun je ervaren hoe het is om achter het stuur te zitten. Na de proefles maken wij in diezelfde week nog een afspraak voor je eerste echte faalangst rijles. Wij geven elke dag van de week les, dus ook op een dag die jou het beste uitkomt! Mocht je na het nemen van onze faalangst rijlessen toch zakken voor je rijexamen? Dan krijg je de eerste twee lessen gratis bij het volgende rijles pakket dat je bij JG Rijschool afneemt.

Faalangst rijexamen en rijlessen aanvragen?

Ben je op zoek naar een rijschool waar je faalangst rijlessen kunt volgen? Dan ben je bij JG Rijschool aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om je goed te begeleiden zodat ook jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen! Bel vandaag nog voor een eerste proefles via 06-57739736 of mail naar jr.groenveld@hotmail.com. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. Faalangst rijexamen en rijles vraag je aan bij JG Rijschool!