• Snel je rijbewijs door spoedcursussen
  • Rijles op maat
  • Veel ervaring met faalangst rijlessen
  • Elke dag beschikbaar

Rijlessen automaat

Rijlessen automaat bij JG Rijschool

Rijlessen in een automaat worden steeds populairder. Niet alleen voor ouderen, maar ook onder jongeren. Een automaat rijdt vaak ontspannender dan een schakelauto omdat je natuurlijk geen rekening hoeft te houden met het schakelen. Als je een autorijschool voor automaat zoekt, dan ben je bij JG Rijschool aan het juiste adres!

Onder begeleiding van een ervaren rijinstructeur krijg je rijlessen in een automaat. Bij elke les krijg je alle persoonlijke aandacht. Zo heb je jouw rijbewijs in een mum van tijd binnen! Bij JG Rijschool kun je gebruik maken van rijlessen in een automaat aangepast aan jouw wensen. Jij bepaalt jouw eigen tempo bij het behalen van een rijbewijs.

Wil je graag een proefles om te kijken of rijden in een automaat wat voor jou is? Lees dan verder voor meer informatie of bel direct voor een afspraak!

Rijlessen automaat

Nu beginnen met je rijbewijs?

Neem contact op of vraag een gratis proefles aan.

Dé autorijschool voor rijlessen automaat

Als je graag rijlessen in een automaat wilt, dan bent je bij JG Rijschool aan het juiste adres. JG Rijschool is dé autorijschool voor rijlessen in een automaat! Tijdens de rijlessen wordt je begeleid door een ervaren rijinstructeur die ongeveer een uur per les met je aan de slag gaat. Bij ons kun je jouw rijlessen elke dag van de week bij ons inplannen, zowel overdag als ’s avonds. Daardoor kun je bijvoorbeeld ook een keer in het donker leren rijden.

In een automaat leren autorijden kent een aantal voordelen, een hellingproef is makkelijker uit te voeren in de automaat dan in een normale schakelauto. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met het schakelen. Op deze manier heb je alle focus op het verkeer!

Waarom JG Rijschool?

Nadat je contact hebt opgenomen met JG Rijschool voor de rijlessen in een automaat, plannen wij je gratis proefles in. Tijdens deze proefles kijken wij welk rijles pakket er het beste bij je past en leer je alvast je rijinstructeur kennen! Na de proefles plannen wij samen je eerste echte rijles in.

Bij onze autorijschool voor automaat kun je kiezen uit verschillende rijles pakketten. Jij bepaalt hoeveel lessen je neemt en hoe lang je erover doet. JG Rijschool weet dat de week van je rijexamen erg belangrijk is. In deze week krijg je daarom voorrang op de andere leerlingen. We behandelen tijdens de laatste rijlessen automaat de punten die jij extra wilt oefenen. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat je jouw rijbewijs haalt!

Autorijschool voor automaat nodig?

Wil je graag rijlessen in een automaat? Kies dan voor JG Rijschool en plan vandaag nog jouw eerste gratis proefles in! Je kunt ons bereiken via 06-57739736 of mail naar jr.groenveld@hotmail.com. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. JG Rijschool is de autorijschool voor rijlessen automaat!