• Snel je rijbewijs door spoedcursussen
  • Rijles op maat
  • Veel ervaring met faalangst rijlessen
  • Elke dag beschikbaar

Rijschool Lelystad

Rijschool in omgeving Lelystad

Als je op zoek bent naar een rijschool in omgeving Lelystad, dan kun je bij JG Rijschool terecht. Een rijbewijs halen brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt bijvoorbeeld meer vrijheid en je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer.

Bij onze autorijschool krijg je rijles met alle persoonlijke aandacht van een ervaren rijinstructeur. JG Rijschool zorgt ervoor dat je jouw rijbewijs op je eigen tempo kunt halen met onze rijles pakketten op maat. Als je eerst graag wilt weten of autorijden wat voor je is, kun je bij onze autorijschool een gratis proefles aanvragen. Tijdens de proefles maak je kennis met je rijinstructeur en kunnen wij jou een pakket aanbieden dat past bij jouw wensen.

Wil je graag meer weten over rijles bij onze autorijschool in omgeving Lelystad? Lees verder of neem direct contact op voor een gratis proefles!

Rijschool Lelystad

Nu beginnen met je rijbewijs?

Neem contact op of vraag een gratis proefles aan.

JG Rijschool: rijles op maat

Het nemen van rijles doe je het liefst bij een autorijschool in je eigen stad. Bij JG Rijschool kun je ook terecht voor rijlessen als je in Lelystad woont. Met rijles van onze autorijschool ben je verzekerd van de beste begeleiding tijdens het autorijden.

JG Rijschool leert je alles op het gebied van veilig autorijden zodat je jouw rijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt! Wij weten dat iedereen op een ander tempo leert en daarom bieden wij ook rijlessen op maat aan. Zo leer je autorijden op een manier die het beste bij je past. Voor meer informatie over de verschillende rijles pakketten bij onze autorijschool kun je contact met ons opnemen.

Voordelen van JG Rijschool

Het nemen van rijles bij JG Rijschool kent een aantal voordelen. Wij zijn voor onze leerlingen namelijk elke dag van de week beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds. Bij ons kun je daarom altijd een rijles inplannen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Bij onze rijschool in omgeving Lelystad weten wij hoe belangrijk de week van je rijexamen is. Wij proberen je daarom ook goed voor te bereiden voor het eindexamen door jou in de week van je rijexamen voorrang te geven op de andere leerlingen. Zo krijg je ook de mogelijkheid om in je laatste lessen voor je examen aan te geven wat je graag nog extra zou willen oefenen.

Op deze manier word je extra goed voorbereid op je rijexamen. Mocht je dan toch zakken voor je rijexamen? Dan krijg je van JG Rijschool de eerste twee lessen gratis bij het volgende rijles pakket wat je bij ons aanvraagt.

Rijschool in omgeving Lelystad nodig?

Wil je graag rijles van een rijschool in omgeving Lelystad? Meld je vandaag nog aan bij JG Rijschool! Je kunt ons bellen via 06-57739736. Mailen is natuurlijk ook mogelijk via jr.groenveld@hotmail.com. Of vul het contactformulier in. JG Rijschool helpt je graag bij het behalen van je rijbewijs!